Udržitelný holicí strojek pro dokonalé zero waste holení

Hållbar rakhyvel för perfekt zero waste rakning

 

Låt oss återgå till klassisk rakning utan plast, säg NE till engångsrakhyvlar en gång för alla och ta ett steg med GoodRazoren mot hållbarhet.

I den här artikeln får du veta vilka fördelar som finns med den klassiska rakhyveln GoodRazor och hur du kan uppnå den bästa upplevelsen vid klassisk rakning. Vi kör!

Varför använda en klassisk rakhyvel?

För den bästa rakupplevelsen! Trött på att möta ovårdade hårstrån och irriterad hud? Flerbladiga rakapparater klipper dina hårstrån under hudens yta, vilket orsakar inåtväxande hår och brännskador på huden. Klassisk metallrakapparat med ett enda blad ger renare, enklare och säkrare ekologisk rakning, som inte irriterar huden och dessutom inte producerar något onödigt avfall. Med andra ord, din väv och planeten kommer att älska dig!

 

Vad är GoodRazor och varför är det ett utmärkt val för klassisk rakning?

GoodRazor är en hållbar rakhyvel med en hållare gjord av naturlig bambu och högkvalitativ zinklegering. Är en stilfull accessoar till varje badrum eller kosmetikväska. Nollavfall rakning med GoodRazor är skonsam mot huden, säker och passar för alla delar av kroppen. Testa GoodRazor på egen hand!

 

Vilka är fördelarna med GoodRazor rakapparat?

GoodRazor är en klassisk metallrakapparat avsedd för så kallad blöt rakning - en process som även din morfar använde - i en ny elegant och fräsch modern design.


- Elegant och praktisk design – i två utföranden, så att alla kan välja enligt sina preferenser och stil
- Säker och behaglig användning – bambuhandtaget är så behagligt att hålla i, det glider inte och känns inte kallt, och tack vare den speciella säkerhetsformen på huvudet skär du dig inte så lätt.
- Hållbar och miljövänlig – skonsam mot huden och miljön
- Ekonomiskt alternativ – du behöver inte längre spendera pengar varje månad på engångshyvlar, det räcker med att enkelt byta ut de metallblad och så är det klart! GoodRazor sparar inte bara miljön, utan också din plånbok och tid.

Vill du veta hur man effektivt och enkelt sätter i ett rakblad i sin ekologiska rakhyvel GoodRazor, hur man använder den och hur man tar hand om den på rätt sätt? Läs vår GoodRazor-manual, där du bland annat får veta hur du kan förlänga livslängden på rakbladet flera gånger om och hur du korrekt återvinner det efter att det har tjänat ut.

 

Vilken är den rätta för dig?

GoodRazor rakhyvel kan du välja i två utföranden, den eleganta Rose Gold har vi skapat för damer och den robusta Dark för herrar. Men valet är ditt!

Rosen Guld - Elegant och lätt rakapparat både i utseende och känsla. Det är en vacker detalj i varje badrum. Kvinnorna i GoodWays-teamet har helt enkelt älskat dess moderna rosa färg!

Mörk - Mörk och robust, precis som bra kaffe. Det ger dig en perfekt zero waste rakning och tack vare sitt ergonomiska handtag passar det utmärkt i handen.

Vad ska man använda för en perfekt zero waste rakning?

Vill du att processen av klassisk rakning verkligen ska bli en upplevelse för dig? Fyll på din återanvändbara GoodRazor rakhyvel rakborste och ge dig själv en kvalitetsvård. Elegantisk rakborste GoodWays i tidlös design är en stilfull accessoar för varje badrum eller kosmetikväska. Den är avsedd för att skumma upp tvål och för att sprida den över ansiktet vid blöt rakning. Handtaget är tillverkat av valnötsträ och de metalliska delarna är av högkvalitativ mässing. Borstarna är cruelty free, tillverkade av de finaste nylonfibrerna.

För en slät rakning, prova gärna vårat Månmjölkssåpe eller Citronmelissåpe. Tack vare det fina skummet kommer rakkniven att lätt glida över huden och din hud kommer samtidigt att vårdas med en naturlig lugnande sammansättning. För män rekommenderar vi Tvål med aktivt kol, som är avsedd för ansiktet.

Hemlig TIPS: För rakning kan du också använda vår Fast hårbalsam, som efter att ha masserats in skapar ett fint krämigt lager som är helt tillräckligt för att skydda din hud vid klassisk rakning. Låter det konstigt? Testa och se. :)

Fler tips och tricks för att undvika irriterad hud och ta hand om den på rätt sätt efter klassisk rakning hittar du i vår GoodRazor-manual.


Vår filosofi är att erbjuda de bästa hållbara och återanvändbara produkterna på marknaden. Med rätt skötsel kan din bambu rakhyvel GoodRazor hålla i flera decennier, vilket gör att du kan minimera ditt ekologiska fotavtryck.


Med kärlek,
Tereza, Johan & GoodWays team

Tillbaka till bloggen