Další vzrušující rok!

Ett annat spännande år!

Vi har ett nytt år här, vilket är ett bra tillfälle att se tillbaka på det gångna året 2019, sammanfatta vad som har hänt, vad som har gått bra och vad vi har lärt oss, och samtidigt också titta på vad som väntar oss under det kommande året 2020.

 

Vilka förändringar har skett hos oss?

I början av 2019 startade vi en ny Blogg för att dela med oss av inte bara nyheter och intressanta informationer om GoodGlass, utan också olika recept och tips om en hälsosam livsstil. Vad säger ni om honom? Vi skulle gärna vilja höra från er om vilka ämnen ni skulle vilja veta mer om. :)

Under andra halvan av året tog vi ett stort steg och började åka med vår stånd till olika festivaler och marknader över hela Tjeckien, från Plzeň till Ostrava. Det gjorde det möjligt för oss att ha direkt kontakt med er. Förutom den nya energin har vi också fått värdefull feedback och fantastiska möjligheter från er, vilket vi är otroligt tacksamma för!

 

Nyheter från 2019

Vi har utökat vårt utbud av ekologiska produkter i vår e-butik. Som första kom de återanvändbara bambu- och metallstråarna GoodStraw, som är tillverkade av naturlig bambu och därför helt nedbrytbara. Strax efter introducerade vi aktivt kol för vattenrening GoodFilter, som fungerar som ett naturligt filter för kranvatten. Vi är glada över ert stora intresse, som visar oss att det var ett bra val! Vi lovar att det kommer att finnas fler tillgängliga nästa år, så att ni kan fortsätta njuta av smaken av rent vatten. :)

Till slut presenterade vi den länge efterlängtade nya medlemmen i GoodGlass-familjen - enkelväggig glasflaska GoodGlass Simple. Många av er har bett oss om en vattenflaska med större volym och lägre vikt, som skulle hjälpa er att upprätthålla en hälsosam vätskeintag under hela dagen. Vi tror att GoodGlass Simple uppfyller dina förväntningar!

Vad väntar oss år 2020?

Det har nu gått mer än två år sedan GoodGlass grundades. Varje år ger oss nya och nya utmaningar och lektioner. Vi lär oss av våra misstag och arbetar varje dag för att ständigt förbättra oss och därigenom uppnå våra mål. Vilka mål sätter vi för det nya året 2020?


Vi vill fortsatt delta i olika festivaler och andra evenemang och därmed ha möjlighet att träffa er personligen. I planen har vi till exempel den pragiska festivalen Planet Fest och festivalen Evolution i mars eller Kongressen för intelligent rörelse i Rožnov pod Radhoštěm i april. Känner ni till något annat evenemang där ni skulle vilja träffa oss? Skriv till oss! :)


Vi planerar definitivt några nya produkter som kommer att ersätta andra engångsplastprodukter och i år skulle vi gärna vilja sätta igång med att organisera några olika projekt i enlighet med vår filosofi. Vi arbetar redan på några av dem och ser fram emot vad ni kommer att säga om dem!


Förutom nya produkter och projekt har vi en stor nyhet som kommer att följa vår Resa under 2020. Snart kommer ni också att få veta om det! :)

"Vad det nya året kommer att ge dig beror främst på vad du ger det."
Vern McLellan

Med kärlek,
Terka, Johan & GoodWays team

Tillbaka till bloggen